Maria

MiVano Hälsoteam

Glädje är nyckeln till framgång

Jag heter Maria Pettersson och jobbar som Massör och coach. Förutom MiVano jobbar jag på Massage & FloatingCentret i Motala. Jag jobbar med massage i behandlande syfte. Jag har arbetat som massageterapeut sedan 2003.

 


Jag hjälper till med: skador,överbelastningar,huvudvärk, yrsel, tinitus, hälsporrar och mycket annat. Mina behandlingar känns ofta ganska rejält men jag är noga med att lyssna till dig som kund för att hitta den nivån som passar för dagen. Jag har sedan ett år arbetat med medicinsklaser och blev i maj -15 färdig som licensierad laserterapeut. Det är ingen utbildning som är något krav men för mig handlar det om att både jag och du ska känna oss trygga. Med hjälp av lasern kan jag behandla problem som sitter djupare , lasern kan även hjälpa kroppen när det gäller senor, ligament, nerver, diskar och leder.


Det är lika dant med träning jag utbildade mig 2014 i nyköping på CMS träningscenter för att se till att jag har en viss kompetens. Sen är vi aldrig klara vi kan alltid lära mer, bli duktigare. Men livet för mig är att vilja lära, skaffa mig mer kunskaper som jag kan dela med mig av. Och här kommer coaching in 2013 utbildade jag mig till coach och har sedan dess gått ett flertal kurser hos Kjell Haglund, själens krigare. Hans sett att se på livet och dess möjligheter tilltalar mig, och jag hoppas kunna dela med mig även av denna kunskap. Hos oss på MiVano är tanken att vi tillsammans ska erbjuda dig träning, föreläsningar, kurser, coachning och massage. Vi ser hela männinskan det finns ingenting som är omöjligt, bara olika lösningar och möjlighter.


  Varmt välkommen att höra av dig !


Utbildningar:

Certifierad massageterapeut

Licensierad laserterapeut

Diplomerad NMT Terapeut(neuro muskulär terapi)

Diplomerad inom mobilisering och manipulering

Diplomerad Par, familj, grupp, relationscoach

Certifierad Hälso/livscoach

Certifierad Mindfulness coach

Diplomerad KBT/ACT coach

Certifierad Qi andning och Qigong instruktör

Den fysiska och emetionella resan Coach

Tränings inspiratör på MiVano Hälsoteam i motala

 


Consectetuer,  variusi ipsum nullam repellendus