Vem är jag

MiVano Hälsoteam

Glädje är nyckeln till framgång
Jag Som driver MiVano Häsoteam heter Maria Petterson. Förutom MiVano så har jag ett friskvårdsföretag. Min tanke med att starta MiVano f  är dels att kunna erbjuda er som aldrig tränat eller tränat väldigt lite ett bra träningskoncept som endast är 25 minuter och som har lätt korregrafi. En träning som passar alla. Vi är inga instruktörer utan inspiratörer. Vilket innebär att vi finns där för just dig, vi ser er alla och är inte där själva för att glänsa.


Förutom våran träning som kommer finnas 3 dagar i veckan med två stycken 25 minuters program efter varandra, så kommer vi också kunna erbjuda föreläsningar, studiecirklar, coachning och massage.


Vi finns för att tillsammans med er hitta möjligheterna att känna glädje och sprida energi !


Varmt välkomna.
Var finns Mivano ?

Vi finns i en lokal på strandvägen 171. Vi har ett rum i tekniska verken som idag ägs av Björn Arvidsson, Drömhus. Vi kan i dag inte erbjuda omklädning och dusch men hoppas att detta inte är något problem. Utan att vi alla kan känna oss trygga med att byta om och ducha hemma.

Rummet vi har är fyllt med energi och värme och helt underbart. Vi känner att detta är en ny möjlighet för oss att erbjuda er våra medmänniskor det vi brinner för. Träning ska var glädje och den bästa träningen är den som blir av.

Consectetuer,  variusi ipsum nullam repellendus